Home Content creation

Content creation

“ervaring, creativiteit en betrouwbaarheid als uitgangspunt”

Inspirerende en uitdagende cursusmaterialen…de sleutel voor gemotiveerde cursisten en de basis voor aantrekkelijke cursussen. Maar de ontwikkeling gaat soms moeizaam, als je de weg niet kent in de wereld van ontwikkeltools, media en voice-overs.

Wij kennen de weg in deze wereld. Niet zo vreemd, want we lopen al sinds 1997 rond in die wereld. We beschikken over de juiste kennis om cursusmaterialen te ontwikkelen:

  • instructievideo’s, opgebouwd uit ‘echte’ video of screenrecordings
  • gebruik van voice-over voor snelle en eenduidige aanwijzingen voor student, medewerker of cursist
  • toepassing van text-to-speech als alternatief voor voice-overs
  • quizzen en testen, ook geschikt voor online examinering
We werken onder andere met Adobe Captivate, Articulate Storyline, Camtasia Studio en de Ilias online editor. Daarnaast kunnen we alle materialen voorzien van de Media Semantics virtual actors).

Uiteraard kunnen we deze pakketten aanleveren in alle gangbare formaten en ook als SCORM pakketten. En sinds begin 2013 kunnen we alles Flash-onafhankelijk (HTML5) produceren en bieden daarmee producten die compatible zijn met desktops, laptops, tablets en smartphones.

En we gaan nog verder…natuurlijk ontwikkelen we graag lesmaterialen. Maar we geven ook advies voor het zelf ontwikkelen en onderhouden van de materialen. Zodat het voor iedereen haalbaar wordt om lesmaterialen te ontwikkelen en een stap verder te gaan met e-learning.